Drumlessen - Eindhout

Met medewerking van REDDRUMSTUDIO

Drumstel huren?

Naast onze drumlessen, bieden wij ook drumstellen aan. Dit zijn gebruikte kits van andere leerlingen. Een drumstel huren kan vanaf € 20 per maand! Daar kan je moeilijk zelf één voor kopen, toch in ieder geval als je nog aan het uitzoeken bent of het iets voor jou is. Na één jaar kan je ook deze drumkit overkopen van de muziekschool. Natuurlijk voor een prikje!

Drumles op maat

Op drummen staat helemaal geen leeftijd, zelf voor de kleinste onder ons is het een aanrader om er zo snel mogelijk mee te beginnen. Bij oudere mensen is het dan weer een leuke hobby!

Spelen op een metronoom of clicktrack?

Worstel je een beetje met het volhouden van hetzelfde tempo doorheen een nummer? Hier leren we vanaf de eerste les strak op tempo te spelen. Een nummer klinkt tenslotte veel beter wanneer alles perfect op de maat gespeelt is. Ook als je ooit de studio induikt met je misschien toekomstige band is het een must om op een metronoom te spelen. Kortom, niets dan voordelen!

Ritme lezen

Zoals we bij gitaar en basgitaar kunnen werken met tablatuur, werkt het bij drum net iets anders. Je hebt nu dan ook een puur ritmisch instrument. Dus... Als je docent je iets wil laten spelen, moet hij dit natuurlijk ook op papier kunnen zetten. Je moet dus het ritme gaan aflezen, welk cymbaal of welke ketel je wanneer moet kloppen. Geen nood! Onze docenten leren je dit met het grootste gemak!

Je kan hier makkelijk bij je lessen een drumstel huren aan een zacht prijsje.
Bekijk ons aanbod

Contact

Onze Vestiging

De Gesprongen Snaar
Kerkhofweg 18, 2430 Eindhout/Laakdal

Telefoon :
+32 00 494 499 273

BTW-nummer :
BE0683575034

Via Reddrumstudio

Website :
www.reddrumstudio.be

Facebook :
www.facebook.com/reddrumstudio

Email :
david@reddrumstudio.be