Verhuur - Instrumenten

Met medewerking van REDDRUMSTUDIO / Klankkast

3/4, 7/8 en 4/4 gitaren

Voor de kids vanaf +/- 7 jaar hebben we de kleinere 3/4 schaalmodellen en de 7/8 schaalmodellen, dit zijn de tussenmaten naar volwaardig 4/4 volwassen model.

Electronische Drumkit

Deze drumstellen zijn zéér geschikt voor beginners, en geen klachten van je huisgenoten of buren. Met een simpele hoofdtelefoon bijgeleverd kan je makkelijk oefenen, zonder iemand er last van heeft.

Verhuur gitaren & basgitaren

We bieden verschillende modellen aan, gaande van de klassieke, kleinere studiegitaren (3/4 en 7/8), tot volwaardige klassieke, akoestische, linkshandige en elektrische gitaren met combo versterkers. Alle toebehoren worden meegeleverd zoals voetsteun, tuner, klem en plectrum. We bieden enkel degelijke studiegitaren op maat aan. (Merken : Fender, Martinez & Startone)

Hier een gitaar huren is nuttig, wanneer je beginner bent en je wil gewoon weten of het iets voor jou gaat zijn. Ook kinderen groeien snel uit de beginnersgitaren, daarom is huren van een studiegitaar een leuke optie.
Het is een pak goedkoper. en het onderhoud is voor de school.(Vanaf €20/maand). Je kan ook voor langere termijnen huren, dat geeft je extra voordeel. Ook krijg je een optie op een overname van je instrument aan een zacht prijsje.

Je kan je nu ook inschrijven voor de Groepslessen gitaar

Drumstel huren?

Een degelijk drumstel kopen is al snel een kostelijke zaak (+/- €600), zeker als je nog niet zeker weet of je het echt wil blijven doen.

Je kan kiezen uit verschillende oefenkits...
Elektronisch drumstel (met hoofdtelefoon), een akoestische kit, en ook drums voor kindjes (+/- 7jaar). Onze prijzen zijn zéér toegankelijk! (Vanaf €20/maand). Je kan ook voor langere termijnen huren, dat geeft je extra voordeel.

Algemene voorwaarden

Gehuurde instrumenten dienen in perfecte staat en afgesproken datum aan de school terugbezorgd worden. Schade wordt vergoed door de klant. Het niet inleveren zal als extra huur aanschouwd worden, of een extra schadevergoeding zal gevorderd worden.

Contact

Onze Vestiging

De Gesprongen Snaar
Kerkhofweg 18, 2430 Eindhout/Laakdal

Telefoon :
+32 00 494 499 273

BTW-nummer :
BE0683575034

Via Reddrumstudio

Website :
www.reddrumstudio.be

Facebook :
www.facebook.com/reddrumstudio

Email :
david@reddrumstudio.be