Meer Lessen

Met medewerking van REDDRUMSTUDIO

Klik door naar de ZOMERACTIE

Opleidingen

Naast onze lessen op formaat, kan je ook binnen de school met verschillende coachen aan het werk om je doelen te bereiken. Dat in combinatie met opnemen in een professionele studio maakt “De Gesprongen Snaar” uniek.

  • Singer-Songwriter
  • Opnametechniek
  • Vocalcoaching, singel opname & Producing.

(opleiding van 4 maanden) Stuur gerust een mailtje voor meer info rond de opleidingen.
Email : info@degesprongensnaar.be

Saxofoon

Twijfel je nog? Weet je niet zeker of saxofoon spelen iets voor je is? Wil je leren improviseren of wil je je kennis verbreden of opfrissen? Wij geven saxofoonles aan beginners, gevorderden, kinderen (vanaf 7 jaar) en senioren.

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsles zal met name gekeken worden naar de motivatie en het enthousiasme van de aankomende leerling. Ook staan we stil bij de verwachtingen en eventuele doelen die hij of zij heeft. Je hoeft geen super talent te zijn, ook als je helemaal geen ervaring hebt ben je van harte welkom. Tijdens de kennismakingsles komen ook verschillende zaken aan bod, waaronder het huren of kopen van een instrument, saxofoonwinkels, adressen voor bladmuziek en informatie over workshops (het samenspelen met anderen).

Ukelele (kids)

Ukelele is een instrument dat de laatste jaren opgekomen is, al snel merkten we het enthousiasme bij onze jonge studenten! Met een paar basisakkoorden ben je al een heel eind op weg, en speel je mee met de hedendaagse hits op de radio. (Lessen voor kids vanaf 7 - 12jaar)

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsles zal met name gekeken worden naar de motivatie en het enthousiasme van de aankomende leerling. Ook staan we stil bij de verwachtingen en eventuele doelen die hij of zij heeft. Je hoeft geen super talent te zijn, ook als je helemaal geen ervaring hebt ben je van harte welkom.

Workshops

Voorlopig lopen er geen workshops.

Email : leentje@degesprongensnaar.be

Contact

Onze Vestiging

De Gesprongen Snaar
Kerkhofweg 18, 2430 Eindhout

Telefoon :
+32 00 494 499 273

BTW-nummer :
BE0683575034

Via Reddrumstudio

Website :
www.reddrumstudio.be

Facebook :
www.facebook.com/reddrumstudio

Email :
david@reddrumstudio.be